Skip to content

Coaching

Cum știi dacă ți se potrivește?

*Conform ICF, coachingul este intrarea în parteneriat cu clientul printr-un proces creativ de provocare a modului de gândire, menit să inspire maximizarea potențialului personal și profesional.

Personal, nu cred că putem separa sfera personală de cea profesională, socială sau familială. În funcție de context, ne dezvoltăm și afișăm diverse măști, însă de fiecare dată purtătorul este același. Pe el vreau să-l cunosc, lui vreau să-i fiu alături. Despre ce simți că e important să discutăm?

Lucrând foarte mult cu conștientizări, un proces de coaching te poate ajuta să îți clarifici ceea ce știi (trecut), ce ai (prezent) și ce vrei (viitor). Este un parcurs lipsit de presiune, însă provocator și nu întotdeauna confortabil.

În cadrul sesiunilor vei avea oportunitatea de a te cunoaște mai bine, de a-ți da seama de lucruri și de legăturile dintre acestea, de a-ți genera soluții, planuri și angajamente menite să te apropie de realizarea a ce-ți dorești.

Știi acele discuții faine și cu sens pentru care ai sta până dimineața?
Acela este sentimentul pe care vreau să îl aduc și în coaching.

P.U.N.C.T. în coaching:

Profunzime

Susținem potențialul știind că un . poate oricând deveni ?, !

Unicitate

Știm că un punct nu e același, chiar dacă se repetă.

Normalizare

Înțelegem că punctul de referință are o poveste, e parte din ceva și servește.

Conectare

Rămânem prezenți în procesul de explorare a unor noi puncte.

Transcedere

Suntem martori atunci când punctul devine virgulă sau altceva...

Cum văd eu coachingul?

În relația pe care o construiesc, coach-ul și clientul sunt parteneri egali de la început și până la final. Procesul de coaching funcționează când ambii parteneri își înțeleg rolurile, și le respectă și își doresc să fie acolo.

Clientul stabilește subiectul de discuție și este total responsabil de alegerile și acțiunile sale. Coach-ul asigură confidențialitatea, protejează cadrul și sprijină clientul în demersurile sale.

La baza unui proces sănătos de coaching stă prezența (menținută de coach) și siguranța (resimțită de client).
Prezența determină calitatea ascultării, iar siguranța facilitează creșterea. Împreună, cele două, aduc profunzime în relație și în dialog.

Profunzimea, la rândul ei, aduce sens și conștientizări pentru client; fapt care încurajează lărgirea perspectivei și sprijină procesul decizional.

Vrei să încerci o sesiune?

*Programează-te mai jos:

Ce-mi împărtășesc clienții: